2020. január 30., csütörtök

9.rész

Kwon Seulra POV.

Másnap gyönyörű, napfényes reggelre keltem. Ki akartam nyújtóztatni az elgémberedett végtagjaimat mikor észrevettem hogy valaki(k) megakadályoznak benne. Lehámoztam magamról Dujun végtagjait és Rinrin fejét, aztán felálltam és elszörnyülködtem a látványon.
Mi a fészkes fene történhetett itt? - gondolkodtam hangosan miközben végignéztem a hatalmas emberkupacon a földön, akik hullarészegen, nyálcsorgatva feküdtek. Mellettük halomszámra helyezkedtek el a piás üvegek - némelyek kiborulva. -  Na de álljunk csak meg...ez az én szobám.

-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. - sikítottam torkom szakadtából, mire az összes ablak betört és egyből felkelt a többi nép is. Fülüket és fejüket fogva néztek hol jobbra, hol balra keresve eme szörnyű zaj forrását. - KI MERÉSZELT AZ ÉN SZENT ÉS SÉRTHETETLEN ALMA EGYÜTTESES SZŐNYEGEMRE NYÁLADZANI? HAH? - tettem csípőre a kezem vádlón.

- Öregem én arra se emlékszem ki vagyok, nem hogy arra még is mi a franc történt tegnap. Utolsó emlékem az volt amikor legurítottatok a hóba és megdobáltatok jéggolyókkal. - fájlalta amúgy is másnapos, lila fejét Junhyung.

- De ha egyszer megtudom ki volt - szűkítettem össze a szemeimet fenyegetően, majd kivonultam a konyhába egy kis vízért. Meglepetésemre ott találtam a Flowerboyz tagjait is, akik éppen kávét szürcsölve olvasták a Metropolt.

- Héj Seulra, tudtad hogy Freddie nyerte meg tegnap a Dalt? - tudakolta Master One mialatt leveleivel vakargatta viszkető szirmait.


- Na ne már, tényleg? - huppantam le az egyik székre és kezembe kaptam az újságot, majd olvasni kezdtem: "A nézőktől a legtöbb szavazatot Freddie és a Pioneer című dal kapta, így ő lehet ott Magyarország képviseletében május 10. és 14. között Stockholmban, az Eurovíziós Dalfesztiválon."- WOW, EZAZZ FREDDIE, NEKED SZURKOLTAM EGÉSZ VÉGIG!  - tapsikoltam örömömben mint egy retardált fóka.

- Én Oláh Gergőnek szurkoltam, ez nem ér - siránkozott műkönnyeket imitálva Taehyun, aki ezután elugrándozott cserepestől a sarokba elbújni.

Mindezek után öntöttem poharakba vizet, és bevittem az összes másnapos idiótához, de mikor átléptem a küszöbön újabb meglepetésben kellett részesüljek. Nem más állt a szobámban, mint Morgan Freeman személyesen!

- Gyere Seulra, megjelent előttünk egy legenda azzal a céllal, hogy elmesélje még is mi történt tegnap este amég mi részegre ittuk magunkat! - közölte a híreket izgatottan Giki.

- FREEMAN BÁCSIII!! - rohantam oda hozzá leejtve a kezemben lévő tálcát rajta az csomó pohár vízzel.

- Seulra! Hát szervusz kicsi lány! - ölelt meg meleg apai szeretettel

- De rég láttalak már, mikor is volt? Hm... Pontosan 3 éve! - vigyorogtam teli pofával visszaemlékezve első találkozásunkra.

- Héj, ti honnan ismeritek egymást??!! - kérdezte szinkronban mindenki ámuldozva.

- Hát az új volt, hogy 3 évvel ezelőtt szerepeltem egy filmben mellékszereplőként, én voltam egy bárban a tömegből az egyik, de annyira becsiccsentettem hogy le kellett állítani a forgatást mert véletlenül nekirontottam Freeman bácsinak, hogy fogadjon örökbe. Vicces volt, azóta mindig nevetünk a megismerkedésünk pillanatán.

-Tyűűűhaaa, ez aztán a megható történet - szipogott csöndesen Dongwoon könnyeit törölgetve.

- Na, de elég ebből, szeretném végre hallani a történetet! - csapta össze a kezeit Yoseob érdeklődve.

- Hát az úgy volt... - kezdett bele Freeman bácsi. - Hogy Hyunseung az univerzumi barangolásai során találkozott marslakócskákkal és annyira megkedvelték, hogy kapott tőlük egy csomó marslakó piát. Természetesen ezzel megkínált titeket, de mivel ez egy ismeretlen eredetű kotyvalék (persze nem nekem), ezért már pár kortytól is padlón voltatok, kivéve persze Seulra. Ezután kitaláltátok, hogy elkötitek a közelben lévő terepmintás kisbuszt, így Rin Neul kezébe vette irányítását, amellyel természetesen belecsapódtatok a házba.

- Hmmm... akkor lehet ezért van ekkora pukli a fejemen. - simogatta a homlokát Dongwoon.

- Nem, az nem az ütközés közben történt. Hyungseung neked vágott egy piás üveget. - folytatta Freeman. - Szóval hol is tartottam? Ja, igen, neki csapódtatok VÉLETLENÜL PONT Seulráék házába és itt folytattátok a részeg estét.

- Nekem miért van amúgy szalonna szagom? - szaglászta magát Gikwang.

- Felgyulladt időközben a busz, amitől mindenki pánikba esett, csak Giki sütött szalonnát a lángokon Destiny-t énekelve a budin ülve. Yoseob ráadásul még rossz fát tett a tűzre. VÉLETLENÜL pont egy olyan fát talált, ami teljesen benzinben volt áztatva a busz alatt, így felrobbant a busz.

- És Freeman bácsi! Mi történt a vécével? - kérdezte Junhyung.

- Az is felrobbant és a tartalma előtört, mint egy gejzír, majd megtrágyázta Flower Boyz-ékat. Viszont volt benne tápszer is, ezért tudnak mostmár mozogni.

- Az hogy lehet, hogy nem gyulladt ki az egész házunk? - érdeklődtem meg, bár volt néhány emlékképem.

- Először megpróbáltátok a maradék piával eloltatni a tüzet, de láttátok, hogy ez még nagyobb lángokat gerjeszt, de szerencsétekre, VÉLETLENÜL arra járt TOP, aki nyugodtan kocsikázott haza a drogozásból és segített nektek eloltani a tüzet. Pont azzal a kocsijával jött, amiben volt egy tűzoltóknál használatos víztömlő, melynek segítségével teljesen eloltotta a lángokat.

- AZ ÉN HAJAM FELE MEG LEÉGETT! - kezdett el sírni Rinneul Hyunseung részeg vállán.

- Héj, Freeman bácsinak miért csillog az arca? - eszmélt fel a döbbenetből Junhyung.

- Mert amikor elmesél egy sztorit, mindig nyer egy szeplőt az arcára! - vágta rá egyből Rin el is feledkezve a hajas fájdalmáról - Megtanultam a South Park Stick of Truth játékából!

- Így igaz, ezért vagyok én a legnagyobb háttérsztori mesélő. - mosolyodott el önelégülten. - Most mindent elmondtam gyermekeim, így mennem kell. Az Úr hív vissza. Szervusztok! - azzal Freeman elteleportált.

- Én azt hittem, hogy ő az Isten! - csodálkozott el Doojoon.

- Miért érzem úgy, hogy elfelejtettem valamit? - simogattam meg az állam nagy gondolkodón, majd ahogy a táncoló Gikwang felé pillantottam leesett... - Basszus Rin! Ma vesszük fel a táncolós részeket a kliphez!!!

- Az ma van? - eszmélt fel hirtelen Rinneul, aki még mindig a piától félig alvó Hyungseungon csüngött. - Hát akkor azonnal induljunk!!! - azzal beletömtük a fiúkat a hamuba sült pogácsával teli puttonyomba és Usain Boltot megalázó sebességgel értünk a forgatásra.


Táncbácsi teljesen elvörösödött fejjel fogadott minket, mivel szokásosan 2 órás késéssel érkeztünk meg, viszont mikor meglátta milyen jól megy a koreográfia a végén meg is tapsolt minket az egész stábbal együtt.

Na, de ne szaladjunk ennyire előre a történésekben, ugyanis volt egy pont, amikor a részeg Hyunseung kiszabadult a puttonyomból és sörös üveggel a kezében a háttértáncosokat fellökve valami orosz kazachok guggolós néptáncot nyomott le, amitől mindenki ledöbbent, mert annyira beleélte magát, hogy a végén úgy beállt az egyik lába, hogy úgy maradt, ezért kórházba is kellett szállítani. Abban maradtunk, hogy ezeket a részeket NYILVÁN nem fogják majd beletenni az elkészült klipbe, de VÉLETLENÜL még is sikerült és lett is belőle botrány...